Lezing Jack Bouma over geschiedenis Katwijkse molens

L

Wie kan er beter iets vertellen over de geschiedenis van Katwijk dan molenaar Jack Bouma van molen de Geregtigheid? Op donderdag 21 februari om 20.00 uur organiseert Bibliotheek Katwijk in De Roskam een avond over de lokale geschiedenis waarin Jack Bouma zijn toehoorders meeneemt op een reis langs de zes molens die Katwijk ooit rijk was.

Zet in je agenda: Donderdag 21 februari in de Roskam. Inloop 19.30 en start 20.00

Zes molens

Jack Bouma is molenmaker van beroep en beheert daarnaast samen met zijn vrouw Carita de oude korenmolen (1740) aan de Valkenburgseweg in Katwijk aan den Rijn. Wie wel eens in molen de Gerechtigheid is geweest weet dat Jack een schat aan kennis heeft over de geschiedenis van Katwijk en daar eindeloos over kan vertellen. Aan de hand van zes molens die Katwijk ooit rijk was neemt hij u mee op een reis naar het verleden en vertelt hij gepassioneerd over Katwijk en haar molens. Een avond om bij te zijn en te genieten van zijn interessante verhalen!

Gratis toegang

Iedereen is van harte welkom op donderdag 21 februari in De Roskam. De lezing van Jack Bouma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De lezing is gratis bij te wonen. De bibliotheek trakteert voorafgaand een kopje koffie/thee, de rest is voor eigen rekening.

reactie

Geef een reactie

  • De lezing van Jack Bouma heb ik gemist. Heel jammer. Kan hij zijn relaas niet nog eens afsteken? Ik ben, denk ik, bepaald niet de enige die dat zeer op prijs zou stellen. Kunt u bemiddelen, of moet ik dhr. Bouma zelf benaderen?

Categorieën

Blogstatistieken